Детальный поиск

Отменить
Найденный: 1 Экземпляр 0.004 sn
- Вы можете использовать опцию И / ИЛИ / НЕ для критериев, которые вы хотите добавить или.
- Вы можете вернуться к обычному поиску, нажав кнопку Отмена.
Фильтры
Фильтры
Найденный: 1 Экземпляр 0.004 sn
Факультет / Институт [1]
Вид публикации [1]
Год публикации [1]
Язык [1]
Источник [1]
Вид индекса [2]
Издатель [1]
Кафедра [1]
Национальный/Международный [1]
Тематический рубрикатор [5]
Доступ к файлам

Application of selected lactic acid bacteria isolates for bread production without baker's yeast

Ayçürök MACİTOVA | Acar Makambay Kızı

The isolates of lactic acid bacteria (LAB) from traditional fermented koumiss and homemade dry rye sourdough were examined for their potential to be used in bread production without baker’s yeast. Among twenty isolates, three with superior fermentation ability and acidification capability were identified by 16S rRNA gene sequencing. Leuconostoc mesenteroides from koumiss, Levilactobacillus brevis from 48 h activated rye sourdough, and Leuconostoc citreum from rye sourdough extract were singly and mixed (1:1:1) inoculated into liquid sourdoughs and used for bread-making tests. Bread prepared wi ...Более

Наши обязательства и политика в отношении файлов cookie подпадает под действие закона ТР защите персональных данных № 6698.
Да

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms