Детальный поиск

Отменить
Найденный: 1 Экземпляр 0.000 sn
- Вы можете использовать опцию И / ИЛИ / НЕ для критериев, которые вы хотите добавить или.
- Вы можете вернуться к обычному поиску, нажав кнопку Отмена.
Фильтры
Фильтры
Найденный: 1 Экземпляр 0.000 sn
Ученые [1]
Факультет / Институт [1]
Вид публикации [1]
Год публикации [1]
Язык [1]
Источник [1]
Вид индекса [2]
Издатель [1]
Национальный/Международный [1]
Prof. Dr. Nahit AKTAŞMühendislik Fakültesi
Доступ к файлам

Synthesis of Smart Food Packaging from Poly (Gelatin-co-Dimethyl Acrylamide). Citric Acid-Red Apple peel Extract

Nahit AKTAŞ

A novel and smart hydrogel was synthesized from N, N dimethyl acrylamide (DMAAm), gelatin, and citric acid (CA) red apple peel extract (RApE) to be utilized as a multi-functional food packaging material. The p(Gelatin-co-DMAAm)/CA-RApE was prepared through a redox polymerization technique in film form in petri dishes. Mechanical and water resistance of the p(Gelatin-co-DMAAm)/CA-RApE was improved by the addition of citric acid and N, N, methylenebisacrylamide (MBA) as cross linker. The characterization of p(Gelatin-co-DMAAm)/CA-RApE was carried out by Fourier transform infrared spectroscopy (F ...Более

Наши обязательства и политика в отношении файлов cookie подпадает под действие закона ТР защите персональных данных № 6698.
Да

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms