Детальный поиск

Отменить
Найденный: 1 Экземпляр 0.001 sn
- Вы можете использовать опцию И / ИЛИ / НЕ для критериев, которые вы хотите добавить или.
- Вы можете вернуться к обычному поиску, нажав кнопку Отмена.
Фильтры
Фильтры
Найденный: 1 Экземпляр 0.001 sn
Коллекция [1]
Ученые [1]
Факультет / Институт [1]
Вид публикации [1]
Год публикации [1]
Язык [1]
Источник [1]
Базы данных [1]
Вид индекса [1]
Издатель [1]
Кафедра [1]
Национальный/Международный [1]
Доступ к файлам

Microbiological Control of Flour-Manufacture: Dissemination of Mycotoxins Producing Fungi in Cereal Products

Tinatin DOOLOTKELDİEVA

Wheat grain and its products are widely consumed as fodder and basic daily food stuffs in Kyrgyzstan. Mycobiota is known to produce hazardous effects to a consumer since it produces mycotoxins. Henceforth, mycobiota starting from the field stage to flour, grain and flour samples were selected for mycological analysis from eight sites of flour manufacture: grain stored in storehouses before milling, mechanically cleaned grain, washed grain, grain dried and prepared for mill, roughly-milled flour, first grade flour and high grade flour. The samples were analyzed using classical mycological and i ...Более

Наши обязательства и политика в отношении файлов cookie подпадает под действие закона ТР защите персональных данных № 6698.
Да

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms