Детальный поиск

Отменить
Найденный: 1 Экземпляр 0.000 sn
- Вы можете использовать опцию И / ИЛИ / НЕ для критериев, которые вы хотите добавить или.
- Вы можете вернуться к обычному поиску, нажав кнопку Отмена.
Фильтры
Фильтры
Найденный: 1 Экземпляр 0.000 sn
Факультет / Институт [1]
Вид публикации [1]
Год публикации [1]
Язык [1]
Вид индекса [2]
Кафедра [1]
Национальный/Международный [1]
Тематический рубрикатор [5]
Доступ к файлам

Fluorescence spectroscopy for accurate and rapid prediction of meat composition

Cıldızay ÖZBEKOVA | Asılbek KULMIRZAYEV

The potential of fluorescence spectroscopy was assessed to study cow, goat, sheep and yak meat. Meat samples were taken from muscles, viz. Gluteus medius (GM), Longissimus dorsi (LD) and Semitendinosus (ST). The moisture, fat and protein content of meat samples were measured. The emission fluorescence spectra of tryptophan (305-500 nm), riboflavin (410-700 nm) and vitamin A (340-540) were recorded directly on meat samples at 290, 382 and 322 nm, respectively. Principal component analysis (PCA), partial least squares regression (PLSR) and partial least squares discriminant analysis (PLSDA) were ...Более

Наши обязательства и политика в отношении файлов cookie подпадает под действие закона ТР защите персональных данных № 6698.
Да

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms