Детальный поиск

Отменить
Найденный: 1 Экземпляр 0.000 sn
- Вы можете использовать опцию И / ИЛИ / НЕ для критериев, которые вы хотите добавить или.
- Вы можете вернуться к обычному поиску, нажав кнопку Отмена.
Фильтры
Фильтры
Найденный: 1 Экземпляр 0.000 sn
Ученые [1]
Факультет / Институт [1]
Вид публикации [1]
Год публикации [1]
Язык [1]
Базы данных [2]
Вид индекса [1]
Издатель [1]
Кафедра [1]
Национальный/Международный [1]
Доступ к файлам

Microbiological quality of water buffalo yoghurts retailed in Kayseri = Kayseri İlinde Satışa Sunulan Manda Yoğurtlarının Mikrobiyolojik Kalitesi

Zafer GÖNÜLALAN

Bu çalışmada Kayseri'de satışa sunulan manda yoğurtlarının mikrobiyolojik kalitesinin ortaya konulması amaçlandı. Bu amaçla Kayseri ili ve ilçelerindeki halk pazarlarından temin edilen 100 adet manda yoğurdu örneği materyal olarak kullanıldı. Toplanan örnekler Koliform grubu bakteriler, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Salmonella spp., maya-küf, toplam aerobik mezofilik bakteri (TAMB) ve laktik asit bakterileri (LAB) yönünden incelendi. İncelenen 100 adet yoğurt numunesinin 18'inde (%18) ortalama 14,8±0,24 EMS/g koliform bakteri, 9'unda (%9) 1,85±0,18 EMS/g E. coli ve 7'sinde (%7) 4,9± ...Более

Наши обязательства и политика в отношении файлов cookie подпадает под действие закона ТР защите персональных данных № 6698.
Да

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms