Детальный поиск

Отменить
Найденный: 1 Экземпляр 0.002 sn
- Вы можете использовать опцию И / ИЛИ / НЕ для критериев, которые вы хотите добавить или.
- Вы можете вернуться к обычному поиску, нажав кнопку Отмена.
Фильтры
Фильтры
Найденный: 1 Экземпляр 0.002 sn
Ученые [1]
Факультет / Институт [1]
Вид публикации [1]
Год публикации [1]
Язык [1]
Базы данных [2]
Вид индекса [1]
Национальный/Международный [1]
Тематический рубрикатор [3]
Prof. Dr. Nahit AKTAŞMühendislik Fakültesi
Доступ к файлам

Synthesis, Characterization and Modification of Novel Food Packaging Material from Dimethyl acrylamide/Gelatin and Purple Cabbage Extract

Nahit AKTAŞ

A novel and functional Multi-Responsive Hydrogel (MRH) was synthesized form N, N dimethyl acrylamide (DMAAm), gelatin, citric acid (CA) and purple cabbage extract (PCE) to be utilized as smart food packaging material. The MRH, which was p(Gelatin-co-DMAAm)/CA-PCE, was synthesized through redox polymerization technique as film form in petri dishes. Mechanical and water resistances of the MRH was improved by addition of citric acid and N, N, methylenebisacrylamide (MBA) as cross linker. PCE was added to the reaction mixture to obtain antimicrobial, antioxidant and anthocyanin properties. Dynamic ...Более

Наши обязательства и политика в отношении файлов cookie подпадает под действие закона ТР защите персональных данных № 6698.
Да

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms